Veelgestelde vragen over PSD Global en ondersteuning

VEELGESTELDE VRAGEN OVER FACTURERING EN BETALINGEN

1) Hoe kan ik een kortingscode inwisselen?

Ga op je apparaat naar direct.playstation.com en voeg items toe aan je wagentje.

Selecteer PROMOTIECODE.

Voer de kortingscode in.

Selecteer TOEPASSEN.

Volg de instructies op het scherm om je aankoop te voltooien.

2) Welke betalingsmethoden worden geaccepteerd op direct.playstation.com?

VK: Visa, Mastercard, Maestro en PayPal

Duitsland, België, Nederland en Luxemburg: Visa, Mastercard en PayPal

Frankrijk: Visa, Mastercard, Carte Bancaire en PayPal

3) Wanneer worden kosten in rekening gebracht?

Wanneer je je bestelling plaatst, wordt het aankoopbedrag op je betaalkaart, creditcard of PayPal-account gereserveerd. Het bedrag wordt echter pas in rekening gebracht bij je betaalkaart, creditcard of PayPal-account wanneer je bestelde producten zijn verstuurd.

Als je de bestelling annuleert, brengen we niets in rekening en wordt de reservering van het bedrag opgeheven. Afhankelijk van de financiële instelling gebeurt dit meestal binnen 7 dagen.